1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu Deneme Sınavı 1

Pdf Cevap Anahtarı

1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu Deneme Sınavı 1. Eğitimde hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.” şeklinde açıklanan ilke aşağıdakilerden hangisidir? 1739 sayılı millî eğitim temel kanunu’na göre “eğitim kurumları dil, ırk, cinsiyet ve din ayırımı gözetilmeksizin herkese açıktır.eğitimde hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.” cümlesi aşağıdaki türk milli eğitiminin temel i̇lkelerinden hangisidir?

kitap,albüm by osman parladıcı Issuu
kitap,albüm by osman parladıcı Issuu

Örgün eğitim, okul öncesi eğitimi, ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim kurumlarını kapsar. 5101 mi̇lli̇ eği̇ti̇m temel kanunu (1) kanun numarası: Türk milli eğitiminin düzenlenmesinde esas olan amaç ve ilkeler eğitim sisteminin genel yapısı öğretmenlik mesleği okul bine ve tesisleri eğitim araç ve gereçleri ve devletin eğitim ve öğretim alanındaki görev ve sorumluluğu ile ilgili temel hükümleri bir sistem bütünlüğü içinde kapsar.

kitap,albüm by osman parladıcı Issuu

Dönem yapılan zümre başkanları toplantısında alınan kararların incelenmesi ve değerlendirilmesi,. B) bu kanunda birlikte veya ayrı ayrı geçen ilkokul ve ortaokul ibareleri, 16/8/1997 tarih ve 4306. 1739 sayılı millî eğitim temel kanunu’na göre “eğitim kurumları dil, ırk, cinsiyet ve din ayırımı gözetilmeksizin herkese açıktır.eğitimde hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.” cümlesi aşağıdaki türk milli eğitiminin temel i̇lkelerinden hangisidir? Eğitimde hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.” şeklinde açıklanan ilke aşağıdakilerden hangisidir?

← 1 sınıf deneme sınavı eğitimhane 20191 sınıf deneme sınavı eğitimhane 2019 →