2005 Mezun Okul Puanı Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2005 Mezun Okul Puanı Hesaplama. Dönem aöl sınavına giren binlerce öğrencinin gündeminde. Sınıf okul başarı puanı hesaplama 2022 sayfamızda sınavsız öğrenci alan liselere yerleşmek için gereken puanınızı hesaplayabilirsiniz.

İşte Sefirin Kızı’nda Sefir Güven Çelebi’yi canlandıran
İşte Sefirin Kızı’nda Sefir Güven Çelebi’yi canlandıran

Ortaöğretim başarı puanı (obp) her aday için mezun olduğu okul, mezun olduğu yıl ve diploma notu ile mezun olduğu okulun ilgili yıla ilişkin diploma notu i̇statistikleri kullanılarak hesaplanır. 50*0,6=30 gelir.ancak 80 ile mezun olmuş ve tercih yapmış birine 80*0,6=48 tercih yaptığı için yarısı alınır. Ortaöğretim başarı puanı (obp) ve ek puan hesaplanması.

İşte Sefirin Kızı’nda Sefir Güven Çelebi’yi canlandıran

Örneğin mezuniyet notu 80 olan bir öğrencinin orta öğretim başarı puanı (obp) 400, mezuniyet notu 50 olan bir öğrencinin orta öğretim başarı puanı 250. 48/2=24 gelmesi lazım.şimdi tercih yapmış bu tarz kişilere en düşük 30 mu gelecek?eğer öyle bir durum olursa tercih yapanlar için çok iyi. Hesaplamak için ilgili alanları doldurup hesapla butonuna basın. Ortaöğretim başarı puanı, lise diploma notunuzun 5 ile çarpılması ile ortaya çıkmaktadır.

← tyt taban puan hesaplamatyt taban puan hesaplama →