2007 Ales Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2007 Ales Puan Hesaplama. Akademik personel ve lisansüstü eğitimi giriş sınavı (ales) her yıl ikbahar ve sonbahar döneminde olmak üzere iki kere yapılmaktadır. Ales puan hesaplama sistemini, ösym ales sınavı’na hazırlık sürecinde ales deneme sınavları’ndan alacağınız yaklaşık puanı hesaplamak için ve ales sınav puanınızın hangi aralıkta olacağını öğrenmek için kullanabilirsiniz.

Atatürk Fotoğrafları Derlemesi (3) (Atatürk Resimleri
Atatürk Fotoğrafları Derlemesi (3) (Atatürk Resimleri

Yılda üç kez yapılır ve sınavda puan aralığı 50 ve 100 arasıdır. Yeni sistem ales puanı hesaplama formülü ales sınavında sayisal, sözel ve eşi̇t ağirlik olmak üzere 3 farklı puan türü bulunmaktadır. 2015 ales i̇lkbahar puan hesaplama ales kitaplarından veya ales denemelerinden 2015 ales ilkbahar(10 mayıs 2015) sınavının denemelerini çözdünüz ve puanınızı öğrenmek mi istiyorsunuz?o zaman doğru yerdesiniz bu sayfayı kullanarak o sınavın ösym verilerini kullanarak gerçeğe yakın puanınızı hesaplayabilirsiniz.

Atatürk Fotoğrafları Derlemesi (3) (Atatürk Resimleri

(ortalama, standart sapma vs.) bu hesaplamalara göre aralık 2006 les 50= ales 70 dir. Ales/1, ales/2, ales/3 sözel ve sayısal sınavlarından alabileceğiniz puanınızı öğrenmek için aşağıda sizden istenen doğru ve yanlış cevap sayısını girip hesapla butonuna basınız. Her les sınavının kendine ait sayısal değerleri vardır. 2007 i̇lkbahar dönemi ales sonuçlarına i̇lişkin sayısal bilgiler.

← sayısal puan hesaplama aytsayısal puan hesaplama ayt →