2012 Adli Yargı Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2012 Adli Yargı Puan Hesaplama. Alan bilgisi testi ağırlıklı puanı, en büyüğü 80, en küçüğü alan bilgisi testi’nin bütününde hesaplanan en düşük ham puan değerinin 0,8 ile çarpılması sonucu bulunacak değer olacak şekilde puanlara dönüştürülecek ve bu puan alan bilgisi testi başarı puanı olarak adlandırılacaktır. Lojman puanı nasıl hesaplanır, lojman yönetmeliği, lojman puanlaması, kamu konutları yönetmeliği, kamu konutları puanlama cetveli ve lojman puanlama cetveline aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

İsim isim görev yeri değişen ve atanan hakim ve savcılar
İsim isim görev yeri değişen ve atanan hakim ve savcılar

Genel başarı puanı sıralamasına göre en yüksek puan alan adaydan başlanmak üzere ilan edilen kadronun (100) iki katı fazlası olan 300 aday mülakata katılmaya hak kazanacaktır. Somut bir delile rastlanılmamış olmakla birlikte, sınav güvenliği ve sonuçlarında en küçük bir tartışmaya ve şüpheye yol açacak herhangi bir duruma müsaade etmemeyi temel ilke edinen ösym yönetim kurulu, 6114 sayılı yasanın 4. 2012 aralık başsavcı ve savcılarına ait başarı i̇ncelemesi sonuçları.

İsim isim görev yeri değişen ve atanan hakim ve savcılar

Ortaya çıkarılan ham puan ortalamasıyla birlikte, standart sapmalar ayrı ayrı hesaplanır ve adayların puanları ortaya çıkarılır. Resmi rakamlar yetkili merciler tarafından açıklanmamasına rağmen ,15 temmuz sonrası kadrolarda yaşanan eksilme nedeniyle sınava katılım. Müfettişlik, uzman, denetmen ve kontrolör yardımcılığı ile kaymakam adaylığı için a grubu sınavına hazırlık. 300 üncü aday ile aynı puanı alan adaylar da adalet bakanlığı tarafından yapılacak mülakata çağrılacaktır.

← kpss puan hesaplama p48kpss puan hesaplama p48 →