2012 Dgs Puan Hesaplama Ve Tercih

Pdf Cevap Anahtarı

2012 Dgs Puan Hesaplama Ve Tercih. Dgs 2012 çıkmış sayısal ve sözel soruları. Dikey geçiş sınavı başvuruları yaparken nelere dikkat edilmeli.

Bahar Resimleri
Bahar Resimleri

Aşağıdaki hesaplama aracına öğrencinin sınavda doğru ve yanlış cevaplamış olduğu soru sayılarını ve önlisans başarı puanını girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Her iki testten de en az 0,5 ham puanı bulunmayan adayların dgs puanı hesaplanmayacaktır. 2012 dgs ile birlikte tercih hakkı 30’a çıkarıldı.2013 öncesinde 18 tercih hakkı vardı 2012’den sonra tercih sayısı 30 yükseltildi.

Bahar Resimleri

2022 de dgs’ye girecek olan öğrenciler için ösym den alınan verileri kullanılarak oluşturduğumuz hesaplama robotumuz. 2021 dgs puanına okul ön lisans puanı. Aşağıdaki tabloda i̇statistik bölümüne ait taban puanı ile birlikte tahmini sıralamasını ilgili bölüme ait kontenjanı ,devlet ve vakıf (özel) üniversite ayrımını ve bölümün puan türünü detaylı olarak görebilirsiniz. Her aday için puanlar, tablodaki katsayılar ile çarpılarak toplanacak ve bulunacak toplam, adayın ilgili dgs puanını oluşturacaktır.

← hakimlik savcılık puan hesaplama 2019hakimlik savcılık puan hesaplama 2019 →