2012 Nin Bilim Kurgu Filmleri

Pdf Cevap Anahtarı

2012 Nin Bilim Kurgu Filmleri. 2016'nın bilim kurgu filmleri bu yıl vizyona girecek olan bilim kurgu filmlerinden 10 tanesini seçtik ve bilim kurgu hayranları için bu haberde özetledik. Bulut atlası (2012) cloud atlas sinefil puanı 7.5 imdb puanı 7.4 koş lola koş filmiyle tanınan tom tykwer ile wachowski kardeşlerin yönettiği ve tom hanks, halle berry, hugh grant ile hugo weavingin oynadığıbulut atlası (cloud atlas),2.

Life of Pi Pi'nin Yaşamı Türkçe Dublaj İndir Hızlı
Life of Pi Pi'nin Yaşamı Türkçe Dublaj İndir Hızlı

Bilim kurgu, aksiyon, fantastik, gerilim, macera, savaş. Filmde serinin önceki filmlerinde rol alan chris pratt, bryce dallas howard, sam neill, laura dern, jeff goldblum, daniella pineda, isabella sermon, justice smith, omar sy, jake johnson ve bd wong rol almaktadır. Bu gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu filmleri listesi ilk bilim kurgu filminden en yeni bilim kurgu filmlerine kadar 100’ün üzerinde bilim kurgu filmini listelediğimiz bir makale oldu.

Life of Pi Pi'nin Yaşamı Türkçe Dublaj İndir Hızlı

Sizler için hazırladığımız en iyi bilim kurgu filmleri listemizde pek çok farklı kategoride de film bulunuyor. Hollywood'un ve dünyanın sunduğu en iyi bilim kurgu filmlerini izleyin. İzlenecek bilim kurgu filmleri arayanlar için belki de tükiye internetinin en kapsamlı bilim kurgu filmler listesini hazırladık. 2016'nın bilim kurgu filmleri bu yıl vizyona girecek olan bilim kurgu filmlerinden 10 tanesini seçtik ve bilim kurgu hayranları için bu haberde özetledik.

← bilim ve teknoloji günleribilim ve teknoloji günleri →