2012 Ygs Lys Puan Hesaplama Ösym

Pdf Cevap Anahtarı

2012 Ygs Lys Puan Hesaplama Ösym. Sizler için hazırladığınız bu sayfada ygs ve lys sınavlarınıza ait doğru ve yanlış sayılarını girerek , 2014 yılı ygs ve lys puanlarınızı hesaplayabilirs.2014 ygs lys puan hesaplama Zafer dershanesi ygs puan hesaplama i̇çin tıklayınız.

KYK Yurtlarının Açılış Tarihi ÖSYM Kılavuzu
KYK Yurtlarının Açılış Tarihi ÖSYM Kılavuzu

Ygs net hesaplama yöntemi öncelikle tüm derslerden doğru yapmış olduğunuz soru sayısı toplanır ve daha sonra tüm derslerde yapmış olduğunuz yanlış sayısının 4/1 ‘i doğru sayınızdan çıkarılır. Ygs deneme sınavı , lys deneme sınavı , ygs puan hesaplama ve lys puan hesaplama sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. Bu sayfadaki form aracılığıyla okul puanınızıda katarak 2011 yılı ygs/lys (öss) verilerine göre online olarak 2012 lys puan hesaplama yapabilirsiniz.

KYK Yurtlarının Açılış Tarihi ÖSYM Kılavuzu

Soru ki̇tapçiği ve cevap anahtari. Ösym 2012 ösym haberleri , ösylme sınav sonuçları ,2014 ösym sınav soruları posts; Bu sayfadaki form aracılığıyla okul puanınızıda katarak 2011 yılı ygs/lys (öss) verilerine göre online olarak 2012 lys puan hesaplama yapabilirsiniz. Burs ve öğreni̇m kredi̇si̇ tahsi̇s sonuçlari 26 kasim 2012 tari̇hi̇nde açiklanacaktir.

← 1 dönem teog puan hesaplama meb1 dönem teog puan hesaplama meb →