2012 Ygs Lys Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2012 Ygs Lys Puan Hesaplama. 2010'da ilk defa yapılacak ygs ve lys sınavlarıyla ilgili güncel bilgi ve dökümanlara ulaşabilmek için sitemizi sık kullanılanlara ekleyiniz. 玩ygs lys puan hesaplama app無須付費,ios、android平台app玩免費ygs kimya hesaplamalar,ygs puan hesapla眾多app隨便你下載ygs ve lys puanlarınızı doğru ve yanlış sayılarını girerek kolayca hesaplayabilirsiniz.obp puanınızı girerek.

Kaliteli Masaüstü Resimleri
Kaliteli Masaüstü Resimleri

Ygs'de 140 ile 179.999 arası puan alan adaylar, sadece meslek yüksek okulu ön lisans programları ile açıköğretim programları için tercih yapma hakkına sahip olacaklardır. Ygs puan hesaplama tekniği : 2012 için puan sistemindeki değişiklikler yakın zamanda ygs lys puan hesaplama modülüne eklenecektir.

Kaliteli Masaüstü Resimleri

Lys puan hesaplama ygs türkçe, ygs sosyal bilimler, ygs temel matematik, ygs fen bilimleri testlerinden yapmış olduğunuz doğru ve yanlış sayılarını yazarak lys puanınızı hesaplayabilirsiniz. Ygs puan hesaplama ekranında ygs puan hesaplama sihirbazı ile 2012 ygs sonrası sınava giren adayların net sayısına göre puan hesaplama yapabilirsiniz. 1) yerleştirme puanları hesaplanırken, ağırlıklı ortaöğretim başarı puanı (aobp) 0,12 ile çarpılarak sınav puanlarına (ygs ve lys puanları) eklenecektir. Lys puan hesaplama ygs türkçe, ygs sosyal bilimler, ygs temel matematik, ygs fen bilimleri testlerinden yapmış olduğunuz doğru ve yanlış sayılarını yazarak lys puanınızı hesaplayabilirsiniz.

← teog puan hesaplama 1 teogteog puan hesaplama 1 teog →