2013 Ales Puan Hesaplama Sonbahar

Pdf Cevap Anahtarı

2013 Ales Puan Hesaplama Sonbahar. Akademik personel ve lisansüstü eğitimi giriş sınavı (ales) her yıl ikbahar ve sonbahar döneminde olmak üzere iki kere yapılmaktadır. Ales puan hesaplama sistemi için tıklayınız.

Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Şifre Kartları5 KPSS Rehber
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Şifre Kartları5 KPSS Rehber

10 mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilen ales. Ales de 90 puan almak için kaç net yapılmalı, ales yeni sistem hakkında tüm merak edilenler burada. Ales puanını hesaplamak istediğiniz kişinin sınavda sayısal ve sözel test bölümlerinde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını aşağıdaki ales puan hesaplama aracına girdikten sonra hesapla butonuna basınız.

Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Şifre Kartları5 KPSS Rehber

Son üç yılda yapılan sınavlar adeta bunun habercisiydi. Sayısal net doğru sayısı 0,5 ile, sözel net doğru sayısı 0,5 ile çarpılarak eşit ağırlıklı puan hesaplanır. Ales puan hesaplama motoru 2010, 2010 ales puan hesaplama, ales puanı nasıl hesaplanır, 2010 sonbahar dönemi ales puanı hesapla, ales’ten kaç puan alacağını öğren.yazımızın devamında ales puan hesaplama için hazırlanmış olan programa ulaşabilirsiniz. 2014 ales sonbahar puan hesaplama ales kitaplarından veya ales denemelerinden 2014 ales sonbahar(23 kasım 2014) sınavının denemelerini çözdünüz ve puanınızı öğrenmek mi istiyorsunuz?o zaman doğru yerdesiniz bu sayfayı kullanarak o sınavın ösym verilerini kullanarak gerçeğe yakın puanınızı hesaplayabilirsiniz.

← 2010 ygs puan hesaplama ve sıralama2010 ygs puan hesaplama ve sıralama →