2013 Askeri Lise Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2013 Askeri Lise Puan Hesaplama. Ozan çorumlu mayıs 13, 2015. Adaylar testteki sorularla ilgili cevaplarını optik okumaya elverişli cevap kağıtlarına işaretleyecekler, cevap kağıtları ösym’de optik okuyucu ile okunacak ve bilgisayarla değerlendirilecektir.

Ağrı POMEM Parkur Ağrı POMEM Hazırlık Kursu
Ağrı POMEM Parkur Ağrı POMEM Hazırlık Kursu

Online als sınavı puan hesaplama. Arkadaşlar askeri taban puanı ile ilgili arkadaşlarımızın görüşlerini alıyoruz sizde cevap yazarak düşünceleriniz paylaşın. (als performans puanı * 0,70) + (bedeni yeterlilik notu * 0,15) + (mülakat notu * 0,15) formülü kullanılarak hesaplanır.

Ağrı POMEM Parkur Ağrı POMEM Hazırlık Kursu

Askeri lisede i̇ngilizce eğitimi 0’dan başlanarak anlatılır. Ağırlıklı puan ve not ortalamasını öğrenmek istediğiniz lise öğrencisinin dönem içinde almış olduğu dersleri seçtikten sonra, her birinden almış olduğu 100 üzerinden verilen puanları ve haftalık ders saatini aşağıdaki hesaplama aracına giriniz ve hesapla butonuna basınız. Askeri liseler sınavı haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Emniyet teşkilatı personeli şehit veya vazife malulü olanların eş ve çocuklarından ölçme seçme ve yerleştirme merkezi tarafından.

← sosyolig puan hesaplamasosyolig puan hesaplama →