2013 Ygs Lys Puan Ve Sıralama Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2013 Ygs Lys Puan Ve Sıralama Hesaplama. 1) yerleştirme puanları hesaplanırken, ağırlıklı ortaöğretim başarı puanı (aobp) 0,12 ile çarpılarak sınav puanlarına (ygs ve lys puanları) eklenecektir. Öncelikle doğru puan ya da gerçek puan nedir bunu anlatayım.

YKS TYT Puan Hesaplama 2020 for Android APK Download
YKS TYT Puan Hesaplama 2020 for Android APK Download

Artık kimsenin puan ve sıralama tahminini başkalarına sormasına gerek yok, burada vereceğim bilgilerle en doğru tahminleri kendiniz yapabilirsiniz. Diploma notunuzu boş geçerseniz 50 olarak eklenecektir. Çıkan sonu ygs veya lys puanınızın üstüne eklediğinizde yerleştirme puanınız belli olur.

YKS TYT Puan Hesaplama 2020 for Android APK Download

Değerleri girdikten sonra hesapla tuşunu tıklayın. Lütfen 50 ile 100 arasında diploma notu giriniz. 玩ygs puan hesaplama app無須付費,ios、android平台app玩免費ygs puan hesaplama,ygs puan hesapla眾多app隨便你下載2014 ygs sınavı için hazırlanmış en güncel ygs puan hesaplama uygulaması.bu uygulama ile ygs sınavında alacağınız yaklaşık. 玩ygs lys puan hesaplama & sayım app無須付費,ios、android平台app玩免費ygs lys puan hesaplama,ygs kimya hesaplamalar眾多app隨便你下載,ygs puan hesaplaygs lys ve netinizi hesaplayabilirisiniz.böylece hedef netinizi bulabilirsinizobp hesaplama ile okul puaninizi hesaplayabilirisiniz.katsayılar günceld

← lisans tamamlama diploma puan hesaplamalisans tamamlama diploma puan hesaplama →