2014 Kpss Lisans Alan Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2014 Kpss Lisans Alan Puan Hesaplama. Kpss lisans puan hesaplama 2022. 2014 kpss puanıyla 57 kişi ile 85,7 puan ve 2016 kpss puanıyla 100 kişi ile 85,2 puan ve 2018 kpss puanıyla en son 2020 yılında toplam 177 kişi alındı ve 76,8.

Meslek liselerinde çeşitlilik kaldırılıyor (Sorubak)
Meslek liselerinde çeşitlilik kaldırılıyor (Sorubak)

En doğru 2018, 2020 kpss puanını bu sayfadan hesaplayabilirsiniz. Aşağıdaki hesaplama aracında engelli kamu personeli seçme sınavı puanını hesaplamak istediğiniz kişinin sınava hangi düzeyden girdiğini seçtikten sonra genel yetenek ile genel kültür testlerinde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını da girerek hesapla butonuna basınız. Lisans alanından sınava giren ve girecek olan memur adayları için her sene ösym tarafından kpss (kamu personeli seçme sınavı) yapılmaktadır.

Meslek liselerinde çeşitlilik kaldırılıyor (Sorubak)

Kpss lisans puanı hesaplamanızı yukarıdaki hesaplama robotumuza doğru ve yanlışlarınızı yazarak hemen hesaplayabilirsiniz. Genellikle de p3 puan türü memur kadrolarında etkili olan puan türüdür. 2021 kpss sınavına hazırlanıp öabt’ye de girecek olanlar için hazırladığımız online kpss lisans öabt puan hesaplama robotumuz aktiftir. Yukarıdaki formülden hareketle örnek bir kpss p1 puan türü hesaplaması yaparak kpss puanı nasıl hesaplanır sorusuna daha net bir cevap verelim.

← ortaokul yerleştirme puanı hesaplamaortaokul yerleştirme puanı hesaplama →