2014 Lys Puan Ve Sıralama Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2014 Lys Puan Ve Sıralama Hesaplama. Lys puan hesaplama işlemi özel formüller ve 2013 yılında uygulanan lys’de alınan istatistiki verilere göre hesaplanmaktadır. Meslek lisesi veya öğretmen lisesi gibi liselerden mezun olanlar için ek puan hesaplanırken de.

Karavan Dekorasyonları Part 2
Karavan Dekorasyonları Part 2

Tam sonuçları hatta en doğru sonuçları da kimse hesaplayamaz (sınavdan sonra ösym hariç). Lys puan hesaplama işlemi özel formüller ve 2013 yılında uygulanan lys’de alınan istatistiki verilere göre hesaplanmaktadır. 2014 lys puanınızı buradan hesaplayabilirsiniz.

Karavan Dekorasyonları Part 2

2011 lys sınavı verilerine göre hazırlanmış lys puan hesaplama robotuyla netlerinizi karşılığı olan en yakın puanlarınızı öğrenebilirsiniz. Ygs'de 140 ile 179.999 arası puan alan adaylar, sadece meslek yüksek okulu ön lisans programları ile açıköğretim programları için tercih yapma hakkına sahip olacaklardır. Meslek lisesi veya öğretmen lisesi gibi liselerden mezun olanlar için ek puan hesaplanırken de. Tam sonuçları hatta en doğru sonuçları da kimse hesaplayamaz (sınavdan sonra ösym hariç).

← önlisans puanı hesaplama 2018 dgsönlisans puanı hesaplama 2018 dgs →