2014 Ve 2015 Lys Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2014 Ve 2015 Lys Puan Hesaplama. Lys puan hesaplama uygulamamız 2017, 2016 ve 2015 yıllarının her biri için puan ve sıralama hesaplama özelliğine sahiptir. Genç tercih ekibi olarak sizlerin üniversite tercihlerinde rehberlik edecek, fikir sahibi olabilmenizi sağlayacak ve sizlere yol gösterecek.

Besyo Hakkında Sık Sorulan Sorular Besyo Haber
Besyo Hakkında Sık Sorulan Sorular Besyo Haber

Değerli gencterci̇h.com kullanıcıları, sevgili öğrenciler, saygıdeğer rehber öğretmenlerimiz; Sınava giren öğrenciler heyecanla kaç puan alabileceklerini hesaplıyor. Matematik ve geometri testlerinden oluşur.mf ve tm puanı ile öğrenci alan bölümleri tercih etmek isteyen adayların girmesi gerekmektedir.matematik testi 50 sorudan oluşur ve 75 dakika sürer.

Besyo Hakkında Sık Sorulan Sorular Besyo Haber

Tam sonuçları hatta en doğru sonuçları da kimse hesaplayamaz (sınavdan sonra ösym hariç). Bu yazımızda 2016 ygs ve lys sınavlarında baz alacağınız bölüm taban puanları, başarı sıraları ve bunların 2014 ve 2015 sınavlarında değişimlerini ayrıntılı göreceğiniz bir tablo yayınlıyoruz. Ygs/lys iki puan türünü de aynı anda burada hesaplayabilirsiniz. Türkiye’de ösym aracılığı ile yerleşim yapılan tüm üniversitelerin 2014/2015 eğitim dönemi için 4 yıllık bölümlerinin taban puanları, başarı sıralaması ile kontenjan sayısı, yerleşen öğrenci sayısı ve öğrenci yerleşimindeki puan türü ile ilgili bilgilerin yer aldığı sayfalara aşağıdaki liste üzerinden.

← tyt ayt puan hesaplama üniversitegotyt ayt puan hesaplama üniversitego →