2014 Ygs Puan Hesaplama Ek Puanlı

Pdf Cevap Anahtarı

2014 Ygs Puan Hesaplama Ek Puanlı. Temel yeterlilik testi puanını hesaplamak istediğiniz öğrencinin sınav bölümlerinde doğru ve yanlış cevaplamış olduğu soru. Diploma notunuz 50'nin altındaysa 50 olarak giriniz.

Genç Tercih,YKS,TYT,AYT,Üniversite Tercihleri
Genç Tercih,YKS,TYT,AYT,Üniversite Tercihleri

Eğer meslek lisesi çıkışlıysanız ve alanınızla alakalı bir bölüme gidecekseniz, bu puanın üzerine 0,06′lık bir ekleme daha yapılıyor. Temel yeterlilik testi puanını hesaplamak istediğiniz öğrencinin sınav bölümlerinde doğru ve yanlış cevaplamış olduğu soru. Doğru tercih öğrencilerin, ailelerin, rehber öğretmenlerin ve eğitim dünyası ile ilgili güvenilir bilgiye ilk elden ulaşmayı hedefleyenler için hazırlanmış bir başvuru kaynağıdır.

Genç Tercih,YKS,TYT,AYT,Üniversite Tercihleri

Ygs puan hesaplama aracıyla hesapladığınız ygs puanınıza okul puanınız dahil edilmemektedir. Ygs’den alınan puanın %40’ı doğrudan lys’ ye eklenmeyecektir. Bu nedenle burayı (başka sitelerden. Hocam benim ygs 4 puanım 232 sağlık lisesinden mezun oldum bu yıl ve birinci oldum sağlık liselerine ek puan geldi kuzenim anadolu lisesinde ortalaması 92 anadolu olduğu için 55 puan geliyor üni de ama biz sağlık liselerine ek puan geldi benim ortalamam 92 üni ek puanım da 83 geliyor toplam 315 oluyor ben de zihin engellileri öğretmenliği istiyorum onun puanları da.

← lgs okul puan hesaplama meb 2019lgs okul puan hesaplama meb 2019 →