2014 Ygs Ve Lys Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2014 Ygs Ve Lys Puan Hesaplama. Hesaplanan puanlar sınav sonucu alacağınız puanlara yaklaşık olacaktır. 1) yerleştirme puanları hesaplanırken, ağırlıklı ortaöğretim başarı puanı (aobp) 0,12 ile çarpılarak sınav puanlarına (ygs ve lys puanları) eklenecektir.

YGS ile öğrenci alan 2 yıllık bölümler Sorubak Blog
YGS ile öğrenci alan 2 yıllık bölümler Sorubak Blog

Online lys puan hesaplama robotumuz daha önceki yılların verilerine göre hazırlanarak 2014 için tasarlanmıştır. Kayıt ol] duyuru (9 temmuz 2014) 2014 dikey geçiş sınavı (dgs) : Tam sonuçları hatta en doğru sonuçları da kimse hesaplayamaz (sınavdan sonra ösym hariç).

YGS ile öğrenci alan 2 yıllık bölümler Sorubak Blog

玩ygs puan hesaplama app無須付費,ios、android平台app玩免費ygs puan hesaplama,ygs puan hesapla眾多app隨便你下載2014 ygs sınavı için hazırlanmış en güncel ygs puan hesaplama uygulaması.bu uygulama ile ygs sınavında alacağınız yaklaşık. Ygs pazar sınavı puan hesaplama robotu.ygs puan hesaplama robotu yayınlandı tıkla puanını anında hesapla. 2014 yılı içerisinde ygs ve lys çalışan adaylara sınav puanlarını hesaplamada büyük kolaylık sağlayacak puan hesaplama modülü ile sizlerleyiz. Ygs/lys iki puan türünü de aynı anda burada hesaplayabilirsiniz.

← ales puan hesaplama 2014 40 soruales puan hesaplama 2014 40 soru →