2015 Ales Puanı Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2015 Ales Puanı Hesaplama. Ösym 2015 ales sınavına giren öğrenciler sınav sonuçları ile sınav soru ve. Ales puan hesaplama akademik personel ve lisansüstü eğitimi giriş sınavı (ales), yükseköğretim kurumlarında öğretim görevlisi, okutman, araştırma görevlisi, uzman, çevirici ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına açıktan veya öğretim elemanı dışındaki kadrolardan naklen atanabilmek için ve doktora eğitimi.

HEMŞİRELİKTE UZAKTAN YÜKSEK LİSANS EĞİTİMİ BAŞLIYOR
HEMŞİRELİKTE UZAKTAN YÜKSEK LİSANS EĞİTİMİ BAŞLIYOR

2011 ales sonbahar puan hesaplama ales kitaplarından veya ales denemelerinden 2011 ales sonbahar(27 kasım 2011) sınavının denemelerini çözdünüz ve puanınızı öğrenmek mi istiyorsunuz?o zaman doğru yerdesiniz bu sayfayı kullanarak o sınavın ösym verilerini kullanarak gerçeğe yakın puanınızı hesaplayabilirsiniz. Adayların ham puanları, ortalaması 50, standart sapması 10 olan standart puanlara dönüştürülecektir. Bu 100 soru için ise 150 dakika.

HEMŞİRELİKTE UZAKTAN YÜKSEK LİSANS EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Sistemimiz ile birlikte güncel verilerle ales puanınızı ve sıralamanızı hesaplayabilirsiniz. Böylece her aday için sayısal ve sözel standart puanlar (sp) hesaplanacaktır. Ales 10 mayıs 2015 ilkbahar dönemi sınavını gerçekleştirdi. 55 puan için sayısal bölümden en az 25 net, sözel bölümden 30 net, eşit ağırlık bölümünden ise toplamda 40 net yapmak gerekiyor.

← yks hukuk puan hesaplamayks hukuk puan hesaplama →