2016 Bilsem Sınavı

Pdf Cevap Anahtarı

2016 Bilsem Sınavı. 3.sinif sinav sorulari a ki̇tapçiği i̇ndi̇r 3.sinif sinav sorulari b ki̇tapçiği i̇ndi̇r 2015 bilsem sorular ve cevap anahtarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Üstün yetenekli çocuk/öğrencilere özel eğitim veren bilim ve sanat merkezine öğrenci seçim sınavı 22 mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.işte detaylar.

2020 Bilsem Sınav Sonuçları
2020 Bilsem Sınav Sonuçları

Bilim ve sanat merkezi çıkmış sorular pdf. Sınıf bilsem sınav sorularını ulaşmak için haberlerin detaylarını inceleyebilirsiniz. Sınıflar için test şeklinde verildi.

2020 Bilsem Sınav Sonuçları

Sınıf seviyelerinde sınıf öğretmenleri tarafından yetenek alanlarına göre aday gösterilen öğrenciler arasından yapılacak. Önceki yıllarda çıkmış bi̇lsem sınav soruları ve cevapları. Sınıfa devam edip genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarının akranlarından ileri dereceden farklılık gösterdiği düşünülen öğrencilerin sınıf öğretmenleri tarafından aday gösterilmesiyle bilim ve sanat merkezlerine öğrenci seçimi süreci başlayacaktır. Sınıf 2016 bilsem sınav soruları ve cevapları için tıklayınız.

← 2019 en iyi bilim kurgu dizileri2019 en iyi bilim kurgu dizileri →