2016 Kaymakamlık Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2016 Kaymakamlık Puan Hesaplama. Her bir test bölümünde yapmış olduğunuz net sayısı, doğru cevaplamış olduğunuz soru sayısından yanlış cevaplamış olduğunuz soru sayısının dörtte birinin çıkarılmasıyla hesaplanır. Bu nedenle burayı (başka sitelerden.

Foto Galeri
Foto Galeri

İçişleri bakanlığı ile ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ösym arasında yapılan sınav protokolü çerçevesinde 9 kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilen 2019 kaymakam adaylığı yazılı sınav sonuçları ösym’nin açıklanacağını belirttiği tarihten bir gün evvel 3 aralık 2019 tarihinde, kurumun kendi sonuç sisteminde açıklandı. Her bir test bölümünde yapmış olduğunuz net sayısı, doğru cevaplamış olduğunuz soru sayısından yanlış cevaplamış olduğunuz soru sayısının dörtte birinin çıkarılmasıyla hesaplanır. İçişleri bakanlığı kaymakam adaylığı yazılı sınavında 72,75 puan ve üstünde alan 416 aday mülakat sınavına katılmaya hak kazandı.

Foto Galeri

Merhaba 2020 2 adet puan tablosu koymuşsunuz 1.si sadece ortalama ve ales puanını 2.si mülakattan sonraki toplam puanları mı gösteriyor? Adayların testlerden aldıkları ham puanlar toplanarak 100 tam puan üzerinden sınav puanları hesaplanacaktır. 29 aralık 2018’de yapılan i̇dari yargı hakimlik sınavında ise baraj 81,2 olarak kaydedildi. Bu nedenle burayı (başka sitelerden.

← kpss dhbt puanı hesaplamakpss dhbt puanı hesaplama →