2016 Okullara Göre Ek Ders Çizelgesi

Pdf Cevap Anahtarı

2016 Okullara Göre Ek Ders Çizelgesi. Ek ders çizelgesi (24,3 kib,toplam 8.193 kez indirildi) ek ders çizelgesi 2016 2017, meb ek ders çizelgesi i̇ndir yükle, milli eğitim bakanlığı ek ders çizelgesi dosyası, ek ders çizelgesi, ek ders tahakkuk çizelgesi aylara göre Zümre toplantısı karar örnekleri, fakültedeki iki saatlik teorik derslerin işlenişi;

aşağıdaki kelimelerin sonuna ilgili ekleri getirerek yeni
aşağıdaki kelimelerin sonuna ilgili ekleri getirerek yeni

Tekli öğretim yapan okullarda saat. Ek ders çizelgesi (24,3 kib,toplam 8.193 kez indirildi) ek ders çizelgesi 2016 2017, meb ek ders çizelgesi i̇ndir yükle, milli eğitim bakanlığı ek ders çizelgesi dosyası, ek ders çizelgesi, ek ders tahakkuk çizelgesi aylara göre Yılı süresi içinde eğitim ve öğretimin fiilen yapıldığı normal çalışma günleri için ilgili mevzuatına göre kendilerine nöbet görevi verilen ve bu görevi de fiilen yerine getiren müdür yardımcıları ile.

aşağıdaki kelimelerin sonuna ilgili ekleri getirerek yeni

Destekleme ve yetiştirme kursunun ise 1. Sınıf öğretmenlerinin ek ders hesaplama yöntemi için tiklayiniz. Tabloya bakarak kaç derse giriyorsanız açıklamaları da okuyarak kaç saat ek ders alacağınızı hesaplayabilirsiniz. Yüksek ve orta dereceli okullar öğretmenleri ile i̇lkokul öğretmenlerinin haftalık ders saatleri ile ek ders ücretleri hakkında kanun ve 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı devlet memurları kanununun 89 uncu maddesinin verdiği yetkiye dayanılarak hazırlanmıştır.

← ders etkiliklere katılım çizelgesiders etkiliklere katılım çizelgesi →