2016 Ygs Lys Puan Hesaplama Puanza

Pdf Cevap Anahtarı

2016 Ygs Lys Puan Hesaplama Puanza. Ygs ve lys yada diğer bir değişle teog denilince akla gelen ilk siteler arasında puanza.com yer almaktadır. Ilgili sınavların puanlarını hesaplamak için bir çok internet sitesi mevcut bunlardan bir tanesi “puanza” isimli internet sitesi.

YKS TYT Puan Hesaplama 2020 for Android APK Download
YKS TYT Puan Hesaplama 2020 for Android APK Download

2017 puana göre ygs puan türlerinde başarı sıralaması hesaplama. Ygs ve lys'de toplam 18 puan türü çıkıyordu. Tam sonuçları hatta en doğru sonuçları da kimse hesaplayamaz (sınavdan sonra ösym hariç).

YKS TYT Puan Hesaplama 2020 for Android APK Download

Ama mart ve haziranda olmak üzere 2 aşamalı ve toplam 5 gün süren, yani 4 aya yayılan ygs ve lys gibi bir sınav modeli yok. Bu sayfada 2017 ygs / lys puan hesaplama ve sıralama hesaplama (ösym ile uyumlu olacak şekilde), lys puan ve sıralama hesaplama programımız ve lys hakkında sıkça sorulan soruların cevaplarını öğrenme ve lys puan ve sıralama hesaplama uygulamamız ve genel olarak lys hakkında yorum yapma. Puanza ile birlikte sınav sonuçları henüz açıklamadan bile, her sene 2 milyondan fazla öğrencinin girdiği ygs/lys sınavlarının puan hesaplamalarını yapabilirsiniz. Daha önceki yazılarımızda netlere göre başarı sıralamalarını vererek, kaç puan aldığınızda hangi başarı sıralamasına sahip olacağınızı göstermiştik.

← öyp puan hesaplama 2016öyp puan hesaplama 2016 →