2016 Ygs Puan Hesaplama Basari Siralamasi

Pdf Cevap Anahtarı

2016 Ygs Puan Hesaplama Basari Siralamasi. Ösym’nin belirlediği sınav kuralı olarak ayt öğrencinin puanına %60’lık bir etki sağlamaktadır yani bir tyt neti ortalama olarak 1,3 puan getiriyor ve bir ayt neti ise ortalama 3 puan. Başarı sıralarının hangi aralığa denk geldiğini öğrenmek isteyen adaylar önce 0.18’li puanlarına, daha sonra da şu tabloya bakmalıdır:

Acil Durum ve Afet untuk Android Muat Turun APK
Acil Durum ve Afet untuk Android Muat Turun APK

Değerleri girdikten sonra hesapla tuşunu tıklayın. Bu puanlar 2015 üniversite yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2016 ygs ve lys’ ye girip tercih yapacaklar bu puanları göz önünde bulundurmalılar. Başarı sıralarının hangi aralığa denk geldiğini öğrenmek isteyen adaylar önce 0.18’li puanlarına, daha sonra da şu tabloya bakmalıdır:

Acil Durum ve Afet untuk Android Muat Turun APK

Türkiye’de ösym aracılığı ile yerleşim yapılan tüm üniversitelerin 2015/2016 eğitim dönemi için 4 yıllık. Asagida yer alan tabloda puanlari ve basari. Sıralamadan daha düşük kalmasının sebebi aynı puana sahip çok fazla kişinin yer almasından kaynaklanmaktadır.) puan : Değerleri girdikten sonra hesapla tuşunu tıklayın.

← tyt ayt puan hesaplama ile ilk kaç bintyt ayt puan hesaplama ile ilk kaç bin →