2016 Yılı Parasız Yatılılık Ve Bursluluk Sınavı

Pdf Cevap Anahtarı

2016 Yılı Parasız Yatılılık Ve Bursluluk Sınavı. A) %10’u “kanunlarla özel hak tanınan öğrenciler”e, b) %5’i bakanlığa bağlı resmî okul veya kurumlarda kadrolu veya sözlemeli olarak çalıan, emekli olan veya vefat eden öğretmenlerin öğrenci olan çocuklarına, c) %5’i ailesinin oturduğu yerleim biriminde. 17/6/1982 tarihli ve 2684 sayılı i̇lköğretim ve ortaöğretimde parasız yatılı veya

GAZİANTEP / ŞAHİNBEY Can Alevli Ortaokulu
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY Can Alevli Ortaokulu

2016 pybs ( parasız yatılılık ve bursluluk sınavı ) sonuçlarınızı sorgulamak için haberimizi inceleyebilirsiniz. Parasiz yatili ve bursluluk sinavi soru ki̇tapçiklari. Parasız yatılılık ve bursluluk sınavına (pybs) bavurmu olan öğrenciler, bu kılavuzda yer alan hükümleri ve ilgili mevzuatta belirtilmi olan hususları kabul etmi sayılır.

GAZİANTEP / ŞAHİNBEY Can Alevli Ortaokulu

İşte sınavla ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar. Kullanım koşulları’nı ve gizlilik sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır. Yıl merkezi sistemle yapılan bursluluk sınavına bavuru artlarını taımaları ve sınavı kazanmaları halinde gerçekleecektir. 16 haziran 2015 21:21 977723.

← seviye kursları bursluluk sınavıseviye kursları bursluluk sınavı →