2016 Çıkmış Lys Soruları

Pdf Cevap Anahtarı

2016 Çıkmış Lys Soruları. Bu bölümde 2016 yılı lys'de çıkmış matematik sorularının detaylı çözümleri bulunmaktadır. Sizler için derlediğimiz bu haberden 2016 lys sınavları ile ilgili son gelişmeleri görebilir, çıkmış lys sorularına ulaşabilirsiniz.

YGSLYS Tarih Coğrafya Felsefe Grubu Din Kültürü 15 Yılın
YGSLYS Tarih Coğrafya Felsefe Grubu Din Kültürü 15 Yılın

Yükseköğretime geçiş sınavı (ygs 2015) sona ermesiyle birlikte terini soğutmak istemeyen adaylar lys sınavları için hazırlıklara başladılar. Sizler için derlediğimiz bu haberden 2016 lys sınavları ile ilgili son gelişmeleri görebilir, çıkmış lys sorularına ulaşabilirsiniz. Mö 3000 yılında mısır’da tahta geçen kral menes, “nom” adı verilen şehir devletlerini ortadan kaldırarak mısır’a tamamen hâkim olmuş ve kendisine tanrı unvanını vererek tanrı kral dönemi’ni başlatmıştır.

YGSLYS Tarih Coğrafya Felsefe Grubu Din Kültürü 15 Yılın

Her yıl milyonlarca öğrenci, üniversiteye geçiş için ygs ve lys'ye katılmakta, aday öğrencilerin en büyük ihtiyaçlarından bir taneside, geçmiş yıllarda çıkmış sorular olmakta. Polinomlar konusu da genellikle 10. Anasayfa > sinavlar > kurum sınavları ve diğerleri > ösys: Çıkmış sorular genel pdf 2016 lys matematik sorularının çözümleri i pdf 2016 yılında sorulan matematik sorularının pdf çözümleri.

← aöf eğitim sosyoloji çıkmış sorularaöf eğitim sosyoloji çıkmış sorular →