2017 2018 Lise Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2017 2018 Lise Puan Hesaplama. 5* 20= 100 puan alacak. Başta lise öğrencileri olmak üzere ilkokul ve ortaokul öğrencileri pratik bir karne ortalama hesaplama aracına ihtiyaç duyuyorlar.

Birikim Okulları
Birikim Okulları

Buna göre her sorunun puan değeri 5 olacak. Ağırlıklı puan ve not ortalamasını öğrenmek istediğiniz lise öğrencisinin dönem içinde almış olduğu dersleri seçtikten sonra, her birinden almış olduğu 100 üzerinden verilen puanları ve haftalık ders saatini aşağıdaki hesaplama aracına giriniz ve hesapla butonuna basınız. Okul türünüze göre takdi̇r ve teşekkür hesaplamak için tıklayın »».

Birikim Okulları

İlgili öğrencinin hangi sınıfta okuduğunu, sınavda türkçe / türk edebiyatı, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilgiler testlerinde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını aşağıdaki hesaplama aracına girdikten sonra hesapla butonuna basınız. 2018 yılı liselere giriş sınavı ilk oturumu bugün gerçekleşiyor. Buna göre 20 doğru yapan bir öğrenci: Bütün derslerin e okul sisteminde de görülen dönem sonu notu yine o dersin haftalık ders saati sayısı ile çarpılır.

← zaman denemesi puan hesaplamazaman denemesi puan hesaplama →