2017 5 Sınıf Ingilizce 10 Ünite Kelimeleri Ve Anlamları Festivals

Pdf Cevap Anahtarı

2017 5 Sınıf Ingilizce 10 Ünite Kelimeleri Ve Anlamları Festivals. 2019 2020 10 sınıf i̇ngilizce kitabı cevapları 8 ünite digital era aktivite cevapları, dinleme metinleri, metin çevirileri, ünite kelimeleri. Bu tabloda öğrendiğimiz yazılış şekillerinin aslında dört işlemi yaparken nasıl okumamız gerektiğini gösterdiğini lütfen unutmayalım örneğin 4×5=20 dediğimizde biz bunu “dört çarpı beş eşittir yirmi” diye bir yere yazmayız tabiki.

Regulae My Day Kelimeleri
Regulae My Day Kelimeleri

(zenginsin) go to bed early, (yatağa erken gir) do exercise (egzersiz yap) brush your teeth, (dişlerini fırçala) don’t eat fries, (kızarmış şeyler yeme) an apple a day (günde 1 elma) keeps the doctor away (doktoru uzak tutar) health is important (sağlık önemlidir) Ünite democracy kelimelerinin tamamını word belgesi halinde i̇ndirmek i̇çin tıklayınız güncel 2020. Ünite kelimeleri ve anlamlarıyla ilgili herhangi bir eksiğiniz kalmayacak.

Regulae My Day Kelimeleri

Games and hobbies ünitesini daha rahat kavrayacak cümle içindeki geçen kelimeleri öğrendiğiniz için anlamakta zorluk çekmeyeceksiniz. 5 sınıf this that these those boşluk doldurma. Ünite kelimeleri ve anlamlarıyla ilgili herhangi bir eksiğiniz kalmayacak. Sayın i̇ngilizce öğretmenlerim ve sevgili öğrenciler!!!

← 7 sınıf ingilizce 8 ünite kelimeler resimli7 sınıf ingilizce 8 ünite kelimeler resimli →