2017 Dgs Puan Hesaplama Tasarı

Pdf Cevap Anahtarı

2017 Dgs Puan Hesaplama Tasarı. Dgs puan hesaplama sistemimiz ile birlikte güncel verilerle dgs puanınızı ve sıralamanızı hesaplayabilirsiniz. Dgs 2020’de 56 eşdeğer soru;

BİLSEM Grup Tarama Sınav Sonuçları Web Okulum Online
BİLSEM Grup Tarama Sınav Sonuçları Web Okulum Online

Dgs puan hesaplama işlemi için elbette başta sonuçların elde edilmesi gerekiyor. Çoktan seçmeli testler ile alınmış puanlar ile hesaplanan sayısal ve sözel standart puanlar, ön lisans başarı puanları harmanlanarak adayların yerleştirmede esas alınabilecek dgs puanları hesaplanıyor. Aşağıdaki önlisans program listesini kullanarak işleminize başlayabilirsiniz:

BİLSEM Grup Tarama Sınav Sonuçları Web Okulum Online

Temmuz 27, 2017 öbp hesaplama: Çoktan seçmeli testler ile alınmış puanlar ile hesaplanan sayısal ve sözel standart puanlar, ön lisans başarı puanları harmanlanarak adayların yerleştirmede esas alınabilecek dgs puanları hesaplanıyor. Ön lisans akademik not ortalamaları (en yükseği 100, en düşüğü 50 olarak değerlendirilerek) 0,8 ile çarpılarak önlisans başarı puanına (öbp) dönüştürülecektir. Haberimizde yer alan puan hesaplama robotu ile sınavda yapmış olduğunuz tahmini doğru sayısını yazarak muhtemel puanını hesaplayabilirsiniz.

← kpss ortaöğretim soruları 2016 puan hesaplamakpss ortaöğretim soruları 2016 puan hesaplama →