2017 I Lköğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgesi

Pdf Cevap Anahtarı

2017 I Lköğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgesi. Sınıfta/sınıflarda okumakta olan öğrencilere 27.01.2014 tarihli ve 6 sayılı kurul kararı ile kabul edilen haftalık ders çizelgeleri uygulanacaktır. İlköğretim kurumları (i̇lkokul ve ortaokul) haftalık ders çizelgesi bakanlığımızın, ilköğretim kurumları haftalık ders çizelgesi uygulamalarına yönelik yapılan nicel ve nitel araştırma sonuçlarıyla birlikte eğitim 22/02/2017:

Site 0 Facebook 0 Tweetle 0 Google +1
Site 0 Facebook 0 Tweetle 0 Google +1

Meb, ilköğretim kurumları haftalık ders çizelgesi uygulamalarına yönelik yapılan nicel ve nitel araştırma sonuçlarıyla birlikte eğitim yöneticileri, maarif müfettişleri, özel okul temsilcileri, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve velilerden de alınan görüş ve öneriler doğrultusunda ilkokul ve ortaokullarda uygulanan haftalık ders. • seçmeli dersler bölümünde “din, ahlak ve değerler” alanı altında yer alan “hz. Sınıfta/sınıflarda okumakta olan öğrencilere 27.01.2014 tarihli ve 6 sayılı kurul kararı ile kabul edilen haftalık ders çizelgeleri uygulanacaktır.

Site 0 Facebook 0 Tweetle 0 Google +1

• seçmeli dersler bölümünde “din, ahlak ve değerler” alanı altında yer alan “hz. İlköğretim kurumları haftalık ders çizelgesi örneği için tiklayiniz. Kurulumuzun 30/05/2017 tarihli ve 53 sayılı kararıyla kabul edilen millî eğitim bakanlığı ortaöğretim kurumları haftalık ders çizelgesi (güzel sanatlar lisesi ve spor lisesi haftalık ders çizelgeleri hariç) ile 27/01/2014 tarihli ve 6 sayılı kararıyla kabul edilen genel lise,. Hazırlık sınıfı bulunan özel anadolu lisesi, özel anadolu lisesi, hazırlık sınıfı bulunan özel fen lisesi ve özel fen lisesi haftalık ders çizelgeleri.

← okul öncesi günlük akış çizelgesiokul öncesi günlük akış çizelgesi →