2017 Kpss P3 Puanı Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2017 Kpss P3 Puanı Hesaplama. Hesaplayacağınız puan türünü seçtikten sonra, işaretlediğiniz soru sayısını ve yanlış sayınızı girip hesapla tuşunu tıklayın. Bu anlamda kpss p3 hesaplama nasıl yapılır?

Kpss Lisans Puan Hesaplama Deneme çöz sitemizde, yks,tyt
Kpss Lisans Puan Hesaplama Deneme çöz sitemizde, yks,tyt

(92 x 0.5) + 40= 86 Bu yeni puan türü ile hangi kurumların alım yapacağı henüz belli olmamakla birlikte alım yapması muhtemel kurumlar eski sistemdeki kpss p11 ile alım yapan kurumlara bakılarak aşağı yukarı tahmin edilebilir. Mühendis, hemşire, memur, tekniker, teknisyen, polis.

Kpss Lisans Puan Hesaplama Deneme çöz sitemizde, yks,tyt

Dönem taban puanı kpss’de bakanlıkça belirlenecek taban puan veya üzerinde puan almış olmak, (lisans mezunları için 2016 veya 2017 yılları içinde yapılan kpss lisans puanı p3 puan türünden (60,00), önlisans mezunları için 2016 yılı içinde yapılan kpss önlisans puanı p93 puan türünden (70,00) taban puan veya. Bu uygulama, atamabilgisi (tarafımızdan) tarafından microsoft excel aracılığıyla hazırlanmıştır ve boyutu yaklaşık olarak 17 kb'tır. Hesaplayacağınız puan türünü seçtikten sonra, işaretlediğiniz soru sayısını ve yanlış sayınızı girip hesapla tuşunu tıklayın. Ösym’nin son yaptığı değişikliğe göre (3 ocak 2017) aşağıdaki şekilde hesaplanmaktadır.

← ygs puan hesaplama genç tercihygs puan hesaplama genç tercih →