2017 Lys Başarı Sıralaması Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2017 Lys Başarı Sıralaması Puan Hesaplama. Sınıfın sonunda yapılan sınavdan alınacak merkezi sınav puanını (msp) öğrenmek için adayın ilgili testlerden yaptığı doğru ve yanlış sayılarını aşağıdaki hesaplama aracına girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Lys puanlari i̇çi̇n aşağıdaki tablonun sol sütunundan puanınızın yer aldığı aralığı bulun, hangi puan türünden sıralamaya bakmak istiyorsanız o puan türüyle kesiştiği nokta sıralamanızdır.

Sevimli Alpaka Resimleri
Sevimli Alpaka Resimleri

Tyt (temel yeterlilik testi) sınavı ise 15 haziran cumartesi günü yapılmıştı. Sevgili adaylar 2017 ygs’nin zorluk düzeyi 2015 sınavına daha yakındı. 270 puan civarında iken, 2016 yılında ise 305 puan civarındadır.

Sevimli Alpaka Resimleri

Evet arkadaşlar lys sonucu ösym ile çok yakın olarak puanınızı ve geçen seneye tekabül eden sıralamanızı öğrenmek için netlerinizi ve alanınızı alttaki kısımdan yorum olarak gönderin.tarafımca hesaplanacaktır.özellikle puanınızın ösym ile çok yakın gelmesi sizi. Neredeyse kesin sonuç veren puango, ösym’nin 2015 ve 2016 verilerinden sonra şimdi de karşiniza ösym 2017 verileriyle geliyor. Matematik ve geometri testlerinden oluşur.mf ve tm puanı ile öğrenci alan bölümleri tercih etmek isteyen adayların girmesi gerekmektedir.matematik testi 50 sorudan oluşur ve 75 dakika sürer. 2014 lys puanınızı buradan hesaplayabilirsiniz.

← bursluluk puan hesaplama 6.sınıf 2018bursluluk puan hesaplama 6.sınıf 2018 →