2017 Lys Matematik Konu Soru Dağılımı

Pdf Cevap Anahtarı

2017 Lys Matematik Konu Soru Dağılımı. Konu dağlımı olarak atom ve yapısı, reaksiyon ısısı, kimyasal denge, çözünürlük dengesi, sulu çözeltilerde asit baz dengesi, elementler kimyası, çekirdek. Zorluk düzeyi geçmiş senelere göre biraz daha zorlaştırılmış olmakla birlikte, genel olarak lise bilgileri içerisinde yapılabilecek olan sorulardan oluştuğu gözlemlenmiştir.

2021 YKS (TYTAYT) Konuları ve 2021 YKS Soru Dağılımı
2021 YKS (TYTAYT) Konuları ve 2021 YKS Soru Dağılımı

2017 ygs sürecinde adayları en çok düşündüren derslerden biri matematik. Detaylı bilgiye istanbulozelogretmen.com adresinden ulaşabilirsiniz. Ünite ve konu analizi olarak aşağıdaki konu başlıklarından belirtilen sayı adedince sorular sorulmuştur.

2021 YKS (TYTAYT) Konuları ve 2021 YKS Soru Dağılımı

Aşağıdaki tablodan yıllara göre hangi konudan kaç tane soru geldiğini inceleyebilir ve çalışmanızda yoğunlaşmanız gereken konuları belirleyebilirsiniz. Öğrencilerimle sınavlara yönelik onli̇ne ve bi̇rebi̇r dersler yapıyorum. Lys geometri konuları 2017 ve soru dağılımı 2016. Yeni müfredata göre düzenlenmiş ygs konuları en son yapılan değişiklikler de eklenerek sizlere sunulmuştur.her zaman olduğu gibi bu sene de müfredat açısından köşeye.

← 8 sınıf matematik ders kitabı sayfa 33 cevapları8 sınıf matematik ders kitabı sayfa 33 cevapları →