2017 Lys Puan Ve Başarı Sıralaması Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2017 Lys Puan Ve Başarı Sıralaması Hesaplama. 8 ocak 2017 yenirehberlik leave a comment. Bu puanlar 2013 üniversite yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2014 ygs ve lys’ye girip tercih yapacaklar bu puanları göz önünde bulundurmalılar.

10 Kasım Sözleri
10 Kasım Sözleri

Geçen yıl bir bölüme yerleştim. Yks puan ve sıralama hesaplama. Lys puan hesaplamanızı yaparken belirtilen değerleri doğru girmeye dikkat edin ve sınav türünüzü de işaretleyin.

10 Kasım Sözleri

2014 lys puanınızı buradan hesaplayabilirsiniz. Bu sayfada 2017 ygs / lys puan hesaplama ve sıralama hesaplama (ösym ile uyumlu olacak şekilde), lys puan ve sıralama hesaplama programımız ve lys hakkında sıkça sorulan soruların cevaplarını öğrenme ve lys puan ve sıralama hesaplama uygulamamız ve genel olarak lys hakkında yorum yapma. Puango üzerinde ygs lys siralama hesaplama yapabiliyoruz. Üniversite kampüsünüze yakın özel yurt fiyatları için tıklayınız 2017 ygs lys sürecinin sonuna yaklaşırken adayların en çok merak ettiği konulardan biri olan üniversitelerin ve bölümlerin taban puanlarını sizin için tek başlık altında topladık.

← osym ales puan hesaplamaosym ales puan hesaplama →