2017 Ygs Lys Puan Hesaplama Ösym

Pdf Cevap Anahtarı

2017 Ygs Lys Puan Hesaplama Ösym. Bu uygulamadaki puan hesaplama algoritması tamamen ösym'nin sistemi ile aynı olduğundan dolayı sonuçlarda en. Aşağıda yer alan 2017 ygs hesaplama robotuna doğru yanlış sayıları gibi bilgilerinizi girerek ygs kaç puan alırım gibi sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Yks Taban Puanları / YKS üniversite taban puanları! 2020
Yks Taban Puanları / YKS üniversite taban puanları! 2020

2017 ygs maratonuna giren adaylar için ygs puan hesaplama tablosunu derledik. Ösym, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada bazı ygs puanı ile öğrenci alan bölümlerin artık lys puanı ile öğrenci alacağına karar verildiğini duyurdu. Resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur.

Yks Taban Puanları / YKS üniversite taban puanları! 2020

Bu uygulamadaki puan hesaplama algoritması tamamen ösym'nin sistemi ile aynı olduğundan dolayı sonuçlarda en. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Ön lisans programlarını tercih edebilmek için 150 barajını aşmak gerekiyor. Lys sıaralama hesaplama modelimiz ösym tarafından 2017 lys sonuçlarıyla birlikte açıklanan özet yığınsal ve standartlaştırılmış ağırlıklı puanlar dikkate alarak tarafımızdan geliştirilmiş bir modele göre başarı sıralamalarını tahmin edecek şekilde kurgulanmıştır.

← teog puan hesaplama 2017 1teog puan hesaplama 2017 1 →