2017 Yılı Bursluluk Sınavı

Pdf Cevap Anahtarı

2017 Yılı Bursluluk Sınavı. İşte 5.sınıf bursluluk sınavı soruları çöz. Kabul sınavı, alım sınavı, giriş sınavı, bursluluk sınavı ve düzey belirleme sınavı gibi değişik başlıklarda duyurulan bu sınavlar her yıl.

Anadolu Kalite Zirvesi "Üstün Kalite Ödülümüz"...
Anadolu Kalite Zirvesi "Üstün Kalite Ödülümüz"...

Sınavlarının yapılmasının hemen ardından öğrenciler büyük merakla sonuçların açıklanacağı tarihe odaklanmışlardı. Bursluluk sınavı (i̇okbs 2021) sonuçları açıklandı. 2017 yılı milli eğitim tarafından yapılan pybs (devlet parasız yatılı ve bursluluk sınavı) bu yıl 10 haziran 2017 cumartesi günü gerçekleştirildi, sınava katılan öğrenciler heyecanla soruların nasıl olduğunuı merak etmekte, 2017 pybs soruları ve cevapları yorumları aşağıdan göz atabilirsiniz.

Anadolu Kalite Zirvesi "Üstün Kalite Ödülümüz"...

Pybs sonuçları bugün itibariyle açıklandı. 2018 yılında pybs bursluluk sınavına girecek olan ortaokul 5.sınıf öğrencileri için çıkmış bursluluk sınavı sorularını derledik. Sınavlarının yapılmasının hemen ardından öğrenciler büyük merakla sonuçların açıklanacağı tarihe odaklanmışlardı. İokbs 2017 yılı parasız yatılılık ve bursluluk (pybs) sınav sonuçları iki internet adresi üzerinden açıklandı.

← 7 sınıf bursluluk sınav konuları7 sınıf bursluluk sınav konuları →