2017 Yılı Üniversite Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2017 Yılı Üniversite Puan Hesaplama. 2017 yeni kpss p39 puan türü çalışma ekonomisi’nin en ciddi ağırlığa sahip olduğu puan türüdür. Üniversiteyi açıktan okuyarak bitirmek isteyen adaylar aöf sınavlarını geride bıraktı.

Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü
Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü

2018 kpss lisans puanı hesaplama. Yeni nesil üniversiteye hazırlık platformu raunt, sana özel çalışma programı, eksiklerini zamanında tamamlamanı sağlayan akıllı öneri sistemi, deneme sınavları, binlerce çözümlü soru ve türkiye’nin en deneyimli hocalarından ders videolarıyla istediğin üniversite ve bölümü kazandırır. Tek fark yüzdelik alımı mevcuttur.

Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü

Ölçme seçme ve yerleştirme merkezince. Elde edilen ortalama ve standart sapma kullanılarak ortalama 50, standart sapma 10 puan olarak değerlendiriliyor. İlgili kısımlara yaptğınız doğru ve yanliş sayısını girerek gerek tyt gerekse de yks için ortaya. Dipnot:burada verilen puanlar geçen sene yerleşen adayların puanları olup sıralamalar yığınsal dağılımdan faydalanarak oluşturulmuştur sayfamızdaki verilerin tamamı ösym tarafından yayınlanmış olan en son güncel puanlardır.

← araştırma puanı hesaplamaaraştırma puanı hesaplama →