2017 Önlisans Kpss Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2017 Önlisans Kpss Puan Hesaplama. Kpss önlisans sınavı 2 senede bir yapılmaktadır ve çift haneli senelerde yapılmaktadır. Kpss önlisans puan hesaplama 2022.

Puan Hesaplama, DGS puan hesaplama 2021! DGS puan
Puan Hesaplama, DGS puan hesaplama 2021! DGS puan

Kpss önlisans puan hesaplama 2020 sayfamızda kamu personeli seçme sınavı önlisans puanınızı hesaplayabilirsiniz. Kpss’ye önlisans üzerinden hazırlanan adaylar için geliştirdiğimiz puan hesaplama robotumuz sayesinde önlisans mezunları kpss puanlarını rahatlıkla hesaplayabilirler. Kpss önlisans puanınızı hesaplamak için, ilgili testlerde doğru ve yanlış sayılarınızı girerek hesapla butonuna tıklayınız.

Puan Hesaplama, DGS puan hesaplama 2021! DGS puan

Hesaplama aracımızla p93 türündeki puanları kolayca hesaplayabilirsiniz. Her bir test bölümünde yapmış olduğunuz net sayısı, doğru cevaplamış olduğunuz soru sayısından yanlış cevaplamış olduğunuz soru sayısının dörtte birinin çıkarılmasıyla hesaplanır. Kpssp3 asp = (0.50 * genel yetenek asp) + (0.50 * genel kültür asp) kpssp10 asp= (0.30 * genel yetenek asp) + (0.30 * genel kültür asp) + (0.40 * eğitim bilimleri asp) Aşağıdaki hesaplama aracında engelli kamu personeli seçme sınavı puanını hesaplamak istediğiniz kişinin sınava hangi düzeyden girdiğini seçtikten sonra genel yetenek ile genel kültür testlerinde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını da girerek hesapla butonuna basınız.

← sınav dershanesi puan hesaplamasınav dershanesi puan hesaplama →