2017 Şubat Ücretli Öğretmen Ekders Çizelgesi

Pdf Cevap Anahtarı

2017 Şubat Ücretli Öğretmen Ekders Çizelgesi. Meb ek ders ücret çizelgesi. Özel eğitim sınıflarında görev yapan ücretli öğretmen ek dersi hakkında.

Kar Tatilinde Nöbet Ücreti Ödenir mi?
Kar Tatilinde Nöbet Ücreti Ödenir mi?

Tam otomatik ek ders çizelgesi. 3 ekim 2016 11:47 5995. (3) öğretmenlere, ilgili mevzuatına göre öğretim yılı başında ve sonunda yaptıkları meslekle ilgili çalışma sürelerinde iki haftayı geçmemek üzere ve fiilen görev yapmaları kaydıyla haftada 15 saat ek ders ücreti ödenir.

Kar Tatilinde Nöbet Ücreti Ödenir mi?

(3) öğretmenlere, ilgili mevzuatına göre öğretim yılı başında ve sonunda yaptıkları meslekle ilgili çalışma sürelerinde iki haftayı geçmemek üzere ve fiilen görev yapmaları kaydıyla haftada 15 saat ek ders ücreti ödenir. 14/02/2017, 21:25 beden, resim, müzik gibi derslerin bep ini branş öğretmeni hazırlar, bep birimi imzalar.branş öğretmeni, sınıf öğretmeni, rehber öğretmen, öğrenci velisi, öğrenci ve okul md. (3) öğretmenlere, ilgili mevzuatına göre öğretim yılı başında ve sonunda yaptıkları meslekle ilgili çalışma sürelerinde iki haftayı geçmemek üzere ve fiilen görev yapmaları kaydıyla haftada 15 saat ek ders ücreti ödenir. Ekders ücret onayi ve çi̇zelgesi̇:

← kaç gün oruç tutum çizelgesikaç gün oruç tutum çizelgesi →