2018 2019 7 Sınıf Ingilizce 6 Ünite Kelimeler Ve Anlamları

Pdf Cevap Anahtarı

2018 2019 7 Sınıf Ingilizce 6 Ünite Kelimeler Ve Anlamları. Sınıf pantera yayıncılık’a ait ders ve çalışma kitabında biographies ünitesinde geçen en önemli kelimeleri gruplar oluşturacak şekilde derledim. Bu kategori de ilkokul 1.sınıf, 2.sınıf, 3.sınıf, 4.sınıf ve ortaokul 5.sınıf, 6.sınıf, 7.sınıf, 8.sınıf dosya ve.

4 sınıf ingilizce konu anlatımı slayt
4 sınıf ingilizce konu anlatımı slayt

Bu ünitede fiziksel görünüşümüz ve kişisel özelliklerimiz ile ilgili kelimeleri öğreneceğiz. Ünite kelimelerini eylül ayının son haftasında sayfamızda bulabilirsiniz. Ünite sports kelimeleri ve türkçe anlamları aşağıdaki tabloda verilmiştir.

4 sınıf ingilizce konu anlatımı slayt

Bol bol kelime öğren ve kelimeleri cümle içerisinde kullanmaya çalış.7. Bu kelime kağıtlarını, ünite sonunda kelime quizinden bir hafta önce öğrencilerin çalışması için dağıtıyorum. Bu kelime kağıtlarını, ünite sonunda kelime quizinden bir hafta önce öğrencilerin çalışması için dağıtıyorum. Clean temiz cold soğuk country kırsal cross karşıdan karşıa geçmek crowed kalabalık cry ağlamak dark koyu direct yönelmek dirty kirli doll ouncak bebek down town şehir merkezi easy kolay environment çevre exciting heycan verici fair sarışın fast hızlı feed beslenmek find bulmak funny eğlence get dressed kıyafet giyinmek high yüksek

← 7 sınıf ingilizce ders kitabı 1 ünite kelimeleri7 sınıf ingilizce ders kitabı 1 ünite kelimeleri →