2018 Bilim Kurgu Filmleri Listesi

Pdf Cevap Anahtarı

2018 Bilim Kurgu Filmleri Listesi. Yok oluş (2018) 7,0 36. Dolayısıyla 2019, kalite açısından 2018’in bir adım gerisindeydi.

Cuma gecesi izleyebileceğiniz bilim kurgu korku filmleri
Cuma gecesi izleyebileceğiniz bilim kurgu korku filmleri

Içeriğimizde uzay filmleri ,distopik yapımlar ve fantastik türün önde gelen en kaliteli bilim kurgu filmleri yer alıyor. Denis villeneuve imzalı blade runner 2049 seneye damgasını vururken; Filmlerin konuları beyazperde.com'dan alınmıştır, filmlerin sıralamasında ise imdb puanları esas alınmıştır.

Cuma gecesi izleyebileceğiniz bilim kurgu korku filmleri

İşte 'en iyi ve en çok izlenen bilim kurgu filmleri listesi' İşte 'en iyi ve en çok izlenen bilim kurgu filmleri listesi' Bilim kurgu filmleri, özellikle son yıllarda en popüler film kategorisi olmayı başarıyor.bu alana zamanla ilgi duyan birçok kişi de en iyi bilim kurgu filmlerini araştırmaya koyuluyor.eğer sizler de bilim kurgu alanına ilgi duymaya başlayan kişilerden biriyseniz, kült olarak sayılan filmleri izlemeniz gerekmektedir. Bilim kurgu film türünden hoşlanıyor ancak ne izleyeceğinize karar veremiyorsanız sizin için imdb puanına göre hazırladığımız en iyi 63 bilim kurgu filmleri listesi yazımıza göz atabilirsiniz.

← bilim ve sanat arasındaki farklar maddeler halindebilim ve sanat arasındaki farklar maddeler halinde →