2018 Bursluluk Sınavı Kaç Soru

Pdf Cevap Anahtarı

2018 Bursluluk Sınavı Kaç Soru. Mevzuatta belirtilen kayıt ve kabul şartlarını taşımak, 2018 bursluluk sınavı kaç dakika sürecek?

Yaparmısınız lütfen bu soruyu
Yaparmısınız lütfen bu soruyu

Bursluluk sınavı için hangi sınıflar hangi derse çalışmalıdır? Sınava girecek 5,6 ve 7'nci sınıf öğrencilerine türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilimlerden sırasıyla 25, 25, 25, 25 olmak üzere toplamda 100 soru soruluyor. 3 haziran 2018 tarihinde yapılan i̇lköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı (i̇okbs) soru ve cevap anahtarları açıklandı.

Yaparmısınız lütfen bu soruyu

3 haziran 2018 tarihinde yapılan i̇lköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı (i̇okbs) soru ve cevap anahtarları açıklandı. Sınavda 4’er seçenekli 100 soru sorulacak, sınav süresi 120 dakika olarak uygulanacaktır kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için öğrenciler saat 09.30’da fotoğraflı, onaylı sınav giriş belgelerinde belirtilen salona alınmak üzere hazır bulunacaktır. İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavına i̇okbs başvurmuş olan öğrenciler, 2 haziran pazar günü sınava girdiler. Ölçme, değerlendirme ve sınav hizmetleri genel müdürlüğü.

← şahinkaya bursluluk sınavı sonuçlarışahinkaya bursluluk sınavı sonuçları →