2018 Kpss Alan Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2018 Kpss Alan Puan Hesaplama. Her bir test bölümünde yapmış olduğunuz net sayısı, doğru cevaplamış olduğunuz soru sayısından yanlış cevaplamış olduğunuz soru sayısının dörtte birinin çıkarılmasıyla hesaplanır. Lisans alanından sınava giren ve girecek olan memur adayları için her sene ösym tarafından kpss (kamu personeli seçme sınavı) yapılmaktadır.

Puan Hesaplama Kpss Puan Hesaplama 2019 Kpss P1 Puan
Puan Hesaplama Kpss Puan Hesaplama 2019 Kpss P1 Puan

2021 kpss sınavına hazırlanıp öabt’ye de girecek olanlar için hazırladığımız online kpss lisans öabt puan hesaplama robotumuz aktiftir. Ardından da p121 için bir kpss puan hesaplama algoritması kuracağız.yazının en altında kpss puan hesabınızı yapabileceğiniz linkler bulunmaktadır. Kpss öğretmenlik puan hesaplama aracı.

Puan Hesaplama Kpss Puan Hesaplama 2019 Kpss P1 Puan

Puan türünün hesaplanmasında, hukuk, i̇ktisat ve maliye dersleri de kullanılmaktadır. Kpss lisans puan hesaplama robotu. Genel kültür (p3) puanı, eğitim bilimleri (p10) puanı, öğretmenlik alan bilgisi (p121) puanı ve diğer. Kpss puan hesaplama programı , kpss önlisans, lisans, lise , ortaöğretim , a grubu , alan , öabt , eğitim bilimleri puannını hesapla.

← ayt baraj geçme puanı hesaplamaayt baraj geçme puanı hesaplama →