2018 Mf 3 Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2018 Mf 3 Puan Hesaplama. Mf puan türlerinin hesaplanmasında yükseköğretime geçiş sınavı’nın % 40’ı ve lisans yerleştirme sınavlarının % 60’ı alınmaktadır lys’lerin % 60’lık kısmı da. Aşağıdaki tablo tam olarak bu işe yarıyor.

Mersin BŞB grubu galibiyetle tamamladı Sportrendy
Mersin BŞB grubu galibiyetle tamamladı Sportrendy

2018 yılında ilk kez düzenlenecek olan yükseköğretim kurumları sınavı iki oturumdan oluşacak. 2022 üniversite taban puanları açıklandı. Mf 3 puan türü de bu sınavlar üzerinden hesaplanan dört mf puan türünün üçüncüsüdür.

Mersin BŞB grubu galibiyetle tamamladı Sportrendy

Eskiden kullanılan 15 puan türü artık 5 puan türüne indirilmiş durumda, yeni puanlar; Mf puan türlerinin hesaplanmasında yükseköğretime geçiş sınavı’nın % 40’ı ve lisans yerleştirme sınavlarının % 60’ı alınmaktadır lys’lerin % 60’lık kısmı da. 2018 yks ayt soruları puan hesaplama motoru ösym kaç net kaç puan yks baraj puanı kaç ösym, yükseköğretim kurumları sınavı’nda (yks). Üniversite kampüsünüze yakın özel yurt fiyatları için tıklayınız i̇ç mimarlık 2018 taban puanları ve başarı sıralamaları 2018 tyt ayt (yks) taban puanları ve başarı sıralamaları aşağıdaki gibidir 2022 üniversite taban puanları açıklandı.

← din kültürü öğretmenliği puan hesaplama nasıl yapılırdin kültürü öğretmenliği puan hesaplama nasıl yapılır →