2018 Yks Ortalama Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2018 Yks Ortalama Puan Hesaplama. Yks puan hesaplama ve sıralama hesaplama için geliştirilen online robotumuz ösym (2020 yks) verileriyle güncellenmiş olup en yüksek tutarlılığa sahiptir ve tamamen güvenilir. İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

2019 Orta Doğu Teknik Üniversitesi ODTÜ taban puanları
2019 Orta Doğu Teknik Üniversitesi ODTÜ taban puanları

2 milyondan fazla adayın gireceği yks sınavlarında, temel yeterlilik testi (tyt), alan yeterlilik testi (ayt) ve yabancı dil testi (ydt) uygulanacak. 2018 yılında ilk kez düzenlenecek olan yükseköğretim kurumları. Yks'nin ilk oturumu olan temel yeterlilik testi ve ikinci oturumu olan alan yeterlilik testinden alacağınız puanları, sıralamanızı ve yüzdelik diliminizi öğrenmek için ilgili bölümlerde doğru ve yanlış cevaplanan soru sayılarını girdikten sonra hesapla butonuna basınız.

2019 Orta Doğu Teknik Üniversitesi ODTÜ taban puanları

Ölçme, seçmen ve yerleştirme merkezi (ösym) tarafından ilk kez uygulanacak yükseköğretim kurumları sınavı (yks) heyecanı devam ediyor. Tyt, ayt, ydt sınavları için kaç net kaç bin sıralamaya denk geliyor, net hesaplama. İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler Sınavda işaretledikleri sorulardan elde edecekleri puanı öğrenmek isteyen öğrenciler, yks puan hesaplama 2021 ekranına ulaşacak.

← iki derece arası puan hesaplama nsıiki derece arası puan hesaplama nsı →