2018 Yks Puan Hesaplama Sıralama

Pdf Cevap Anahtarı

2018 Yks Puan Hesaplama Sıralama. Tyt'de 1 fen sorusu kaç puandır? Tyt, sayısal, sözel, eşit ağırlık ve dil puanlarınıza karşılık gelen sütunda yer alan başarı.

Diş Hekimliği Sıralama Dis Hekimligi Siralama 2020
Diş Hekimliği Sıralama Dis Hekimligi Siralama 2020

Bu oluşturduğumuz tablo ösym’nin yayınladığı 2021 yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere göre düzenlenmiştir. 2022 yks 4 yıllık bölümlerin taban puanlarına bakıldığında devlet ve vakıf üniversiteleri genelinde oluşan en düşük tekstil mühendisliği puanı 247,86 olurken tekirdağ namık kemal üniversitesi (tekirdağ) (devlet) bu puanla öğrenci almıştır. 2022 yılı verileri olmadan bir hesap yapılmasının bizler ve sizler için net sonuçlar vermeyeceğini ve etiklik açısından doğru olmadığını düşünüyoruz.

Diş Hekimliği Sıralama Dis Hekimligi Siralama 2020

Şuraya tıklayarak ösym’nin yayınlamış olduğu tablolara ulaşabilirsiniz. Tyt, sayısal, sözel, eşit ağırlık ve dil puanlarınıza karşılık gelen sütunda yer alan başarı. Yks'nin ilk oturumu olan temel yeterlilik testi ve ikinci oturumu olan alan yeterlilik testinden alacağınız puanları, sıralamanızı ve yüzdelik diliminizi öğrenmek için ilgili bölümlerde doğru ve yanlış cevaplanan soru sayılarını girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Sorusunun cevabı da yer almakta.

← eczacılık puan hesaplamaeczacılık puan hesaplama →