2018 Yks Puan Ve Sıralama Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2018 Yks Puan Ve Sıralama Hesaplama. 2018 yükseköğretim kurumları sınavı ile 2019 yükseköğretim kurumları sınavı puanlarını kıyasladığımızda nasıl bir durum ortaya çıktı? Getirilen yeni sistemle birlikte yks sınavının ilk oturumu olan tyt(temel yeterlilik testi) ve ikinci oturumu olan ayt(alan yeterlilik testi) ile birlikte adaylar sınavlara girecekler.yeni sistem ilik oturum olan tyt ve ikinci oturum olan ayt olarak toplam 2 oturumdan oluşmakta.

Marmara Üniversitesi Taban Puanları Marmara Üniversitesi
Marmara Üniversitesi Taban Puanları Marmara Üniversitesi

Aynı puana sahip iki kişinin 2018 ve 2019 yıllarında başarı sıralamaları kaç geldi? 2018 ösym tyt sonuçları öğrenmek için tıklayınız. Yks (tyt ayt) sıralama hesaplama sizler için özellikle deneme sınavlarınd sonra oldukça işinize yarayacaktır.puanın yanında sıralamanıza görerek seviyenizi daha iyi göreceksiniz.aşağıdaki bağlantıdan uygulamamızı indirerek uygulama üzerinden kolay bir şekilde puan hesaplama motoruna ulaşabilirsiniz.

Marmara Üniversitesi Taban Puanları Marmara Üniversitesi

Aynı puana sahip iki kişinin 2018 ve 2019 yıllarında başarı sıralamaları kaç geldi? Getirilen yeni sistemle birlikte yks sınavının ilk oturumu olan tyt(temel yeterlilik testi) ve ikinci oturumu olan ayt(alan yeterlilik testi) ile birlikte adaylar sınavlara girecekler.yeni sistem ilik oturum olan tyt ve ikinci oturum olan ayt olarak toplam 2 oturumdan oluşmakta. Bu puanlar 2020, 2019, 2018 ve 2017 yıllarına ait üniversite yerleştirme puanlarıdır. Oy kullan (en son oy tarihi:

← lise mezuniyet okul puanı hesaplamalise mezuniyet okul puanı hesaplama →