2018 Yıllık Personel Izin Takip Çizelgesi Excel

Pdf Cevap Anahtarı

2018 Yıllık Personel Izin Takip Çizelgesi Excel. Şirketlerin personel yıllık izin takiplerini yapabilmelerine yardımcı olmak adına hazırlanmış excel programıdır. Personel yıllık izin ve yeni personel kayıt etmek için exel dosyası var mı ?

Excelde Toplama ve Çıkarma işlemi Formülü Excel dersleri
Excelde Toplama ve Çıkarma işlemi Formülü Excel dersleri

İzin izleme tablosu sizler için paylaşılırken yıllık ücretli izine ilişkin tüm merak edilen soruların. Bu düşünceden yola çıkarak, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ik. Excel'de personelin izin durumlarını takip etmek için izin tabloları oluşturmak için bilmeniz gereken konular.

Excelde Toplama ve Çıkarma işlemi Formülü Excel dersleri

Excel arşivimizde yer alan yıllık i̇zin takip çizelgesi isimli bu dosya, excel meraklısı olup kendisine bir izin takip sistemi geliştirmek isteyenler için çok yararlı olacaktır. Bu program kar amacı güdülmeden hikmet yıldırım kılınçarslan tarafından hazırlanmıştır. 1 yıl önce 35 dakika 24 saniye 38.748 görüntüleme personel i̇zin takibi 4 yıl önce 27 dakika 36 saniye 43.395 görüntüleme personel yıllık izin programı. Excel ortamında personel bilginiz varsa programa yüzlerce personel olsa dahi eklemeniz sadece birkaç dakika sürer.

← kiap okuma çizelgesikiap okuma çizelgesi →