2018 Yılı Çıkmış Ehliyet Sınav Soruları Ve Cevapları

Pdf Cevap Anahtarı

2018 Yılı Çıkmış Ehliyet Sınav Soruları Ve Cevapları. Bütün yıllara ait sürücü adayları (ehliyet) çıkmış soruları ve cevapları'nı sitemizde bulabilir ve sınavlara hazırlıklı olabilirsiniz. Çıkmış ehliyet sorularını alta kısımdan ulaşabilirsiniz.

8. Sınıf Fen Bilimleri 2017 2018 LGS Sayısal Soruları
8. Sınıf Fen Bilimleri 2017 2018 LGS Sayısal Soruları

Meb ehliyet sınav soruları yayınlamama geleneğini bıraktı ve 14 kasım 2021 tarihinde yapılan açıklama ile meb artık ehliyet sınavlarında “animasyonlu” soruların olacağını duyurdu. Ehliyet sınavına girecek adayların kendilerini hazırlayabilmesi için geçmiş dönemlerde çıkan sürücü kursu sınavı motor soruları test moduna dönüştürülerek adayların çalışması için hazırlanmıştır. Kazazedeyi araçtan çıkarırken aşağıdakilerden hangisine dikkat edilmelidir?

8. Sınıf Fen Bilimleri 2017 2018 LGS Sayısal Soruları

Ehliyet sınav soruları pdf arşivi, ehliyethane yönetimi tarafından uzun uğraşlar sonucu oluşturulmuştur. Online ehliyet sınavı ve çıkmış ehliyet sınavı soruları linklerine tıklayarak son müfredata uygun çıkmış sınav sorularını çözerek sınava hazır olabilirsiniz. 2018 direksiyon sınavı ne zaman sorularına yanıt bulabilirsiniz. 15 şubat 2018 çıkmış sınav soruları.

← aöf açıköğretim çıkmış sorularaöf açıköğretim çıkmış sorular →