2018 Çukurova Üniversitesi Kısmi Zamanlı Öğrenci Günlük Devam Çizelgesi 2018

Pdf Cevap Anahtarı

2018 Çukurova Üniversitesi Kısmi Zamanlı Öğrenci Günlük Devam Çizelgesi 2018. Günlük devam çizelgesi dekanlık, destek hizmetleri birimi kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilerin devam çizelgeleri her ayın 20’sine kadar üniversitemiz sağlık, kültür ve spor daire başkanlığına gönderilir, uygun görülmesi halinde süresi içerisinde ödemeleri yapılır. 100/2000 yök doktora burs programi kapsaminda alinacak.

Ardahan Üniversitesi
Ardahan Üniversitesi

Kısmi zamanlı öğrenci devam çizelgesi; Günlük devam çizelgesi dekanlık, destek hizmetleri birimi kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilerin devam çizelgeleri her ayın 20’sine kadar üniversitemiz sağlık, kültür ve spor daire başkanlığına gönderilir, uygun görülmesi halinde süresi içerisinde ödemeleri yapılır. Birimlerde kısmi zamanlı olarak çalıúacak öğrencileri seçen ve en az 3 kiiden oluan komisyonu,

Ardahan Üniversitesi

Çukurova üniversitesi’nde (çü) mezuniyet heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Spor bi̇li̇mleri̇ fakültesi̇ adana, türkiye. Üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları; +90 322 338 70 22.

← apartman aidat takip çizelgesiapartman aidat takip çizelgesi →