2018 Öabt Türkçe Çıkmış Sorular

Pdf Cevap Anahtarı

2018 Öabt Türkçe Çıkmış Sorular. Türkçe soruları, ilköğretim matematik soruları, fen bilimleri/fen ve teknoloji soruları, sosyal bilgiler soruları, türk dili ve edebiyatı soruları, tarih soruları, coğrafya oruları. Kpss geçmiş yıllarda çıkmış sorular.

ÖABT Türkçe ve Edebiyat Dersleri Ozan Sayman Posts
ÖABT Türkçe ve Edebiyat Dersleri Ozan Sayman Posts

Kpss öğretmenlik alan bilgisi testi’nde 75 soru sorulmakta olup sözel branşlarda 120 dakika , sayısal branşlarda 150 dakika süre verilmektedir. Yazımızın devamındaki bağlantılardan çıkmış soruları görüntüleyebilir veya indirebilirsiniz. Değerli okurlarımız, öabt’ye hazırlanan okurlarımız öabt’de çıkan soruları incelemekte,çözmekte ve kendini geliştirmek, eksiklerini fark edip tamamlamak.

ÖABT Türkçe ve Edebiyat Dersleri Ozan Sayman Posts

Merhaba sevgili arkadaşlar, bu içeriğimizde türkçe öğretmeni arkadaşlarımız için öğretmenlik alan bilgisi testi (öabt) çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını pdf formatında paylaştık. Kpss 2018 öabt i̇lköğretim matematik öğretmenliği çıkmış sorular pdf. Kpss 2018 öabt sosyal bilgiler öğretmenliği çıkmış sorular pdf. Pegem 2018 öabt türkçe çıkmış sorular çözümlü pegem akademi yayınları pegem 2018 öabt türkçe çıkmış sorular çözümlü pegem akademi yayınları 13,44 tl 9 taksit, ücretsiz kargo ve kapıda ödeme ile sitemizden satın alabilirsiniz.

← a yayınları son 18 yılın çıkmış sorularıa yayınları son 18 yılın çıkmış soruları →