2019 2020 Belirli Gün Ve Haftalar Çizelgesi

Pdf Cevap Anahtarı

2019 2020 Belirli Gün Ve Haftalar Çizelgesi. Belirli gün ve haftalar çizelgesi Haftası) gazeteciler günü (10 ocak) veremle savaş eğitimi haftası (ocak ayının ilk haftası) yeni yıl (yılbaşı) (1 ocak).

20182019 Eğitim Ve Öğretim Yılı Belirli Gün ve Haftalar
20182019 Eğitim Ve Öğretim Yılı Belirli Gün ve Haftalar

Belirli gün ve haftalar, millî eğitim bakanlığı’nın i̇lköğretim ve orta öğretim kurumları sosyal etkinlikler yönetmeliği çerçevesinde, tüm okullarda yapılması kararlaştırılmış kutlama ve anma günleridir. Emeğe ve emekçiye saygı çerçevesinde dosyayı ekleyene teşekkür edebilir, dosyaya oy verebilir, dosyaya yorum yapabilir ve dosyayı sosyal medya. İlköğretim kurumları yönetmeliği toki cevizkent bahaddin gazi ortaokulu 2019 / 2020 belirli gün ve haftalar ile kurul, ekip ve komisyon görevlendirme çizelgesi hazırlanarak yazımız.

20182019 Eğitim Ve Öğretim Yılı Belirli Gün ve Haftalar

Çeşitli sebeplerden dolayı insanlar bazı günleri o ülke için yada tüm ülkeler için önemli gün ilan etmişler ve her sene o gün geldiğinde kutlanmaya başlamıştır. Belirli gün ve haftalar çizelgesi. Güncellenen belir gün ve haftalar çizelgesi sayesinde ülkemizde kutlanacak olan programların tarihlerini ve günlerini görebilirsiniz. Belirli gün ve haftalar çizelgesi:

← anne baba davranış takip çizelgesi okul öncesianne baba davranış takip çizelgesi okul öncesi →